vennemeer-100-jaar-aangepast-rood
Vennemeer kaart
Zwaar bewolkt en 17° C met windkracht 5

Laatste mededelingen

Ed Elkhuizen van de Waterjuffer is onze nieuwe voorzitter! Nieuwe Leden Welkom! Geïnteresseerd? kijk op de website onder "Lid worden?" Binnenkort lanceren we onze nieuwe website! Onze website draait alweer wat jaartjes mee. En dat is ook eigenlijk best wel te zien. De uitstraling ... [lees meer]

Watersportvereniging Vennemeer

Gelegen aan de parel van de kagerplassen

 

Voorwaarden Lidmaatschap

Bij toelating tot het lidmaatschap van de WSV Vennemeer wordt een volledig exemplaar van de Statuten en Reglementen uitgereikt.   

   Soorten lidmaatschap

De Vereniging kent:

  1. "Zelfstandige leden": gewone leden
  2. "Partnerleden"         : de partners van zelfstandige leden

    Verplichte aanvraag van het huisgenootlidmaatschap

De aanvrager van een zelfstandig lidmaatschap is verplicht het partner-lidmaatschap aan te vragen voor zijn huisgenoten die mede gebruik zullen maken van de faciliteiten van de vereniging.

    Voorlopig lidmaatschap

Aan elke toelating tot definitieve lidmaatschap gaat een voorlopig lidmaatschap van 12 maanden vooraf, waarin u nog geen stemrecht heeft.

    Wachtlijsten

Indien het maximaal aantal ligplaatsen is bereikt worden goedgekeurde aanvragen op een wachtlijst geplaatst. In overleg met de havencommissaris kan bij hoge uitzondering een zgn. zwerfplaats worden toegekend.

    Bootverzekering

Indien u een ligplaats of een zwerfplek in de haven krijgt toegewezen bent u verplicht uw boot verzekerd te hebben middels een zgn. bootverzekering. Desgevraagd dient u inzage aan het bestuur te geven in de daarbij behorende bescheiden.

KVK nummer :40445135