vennemeer-100-jaar-aangepast-rood
Vennemeer kaart
Zwaar bewolkt en 12° C met windkracht 4

Laatste mededelingen

Ed Elkhuizen van de Waterjuffer is onze nieuwe voorzitter! Nieuwe Leden Welkom! Ge├»nteresseerd? kijk op de website onder "Lid worden?"       Betreft: VOORJAARSVERGADERING VAN W.S.V. VENNEMEER     Je hebt van OnlineALV een bericht gekr... [lees meer]

Watersportvereniging Vennemeer

Gelegen aan de parel van de kagerplassen

Over WSV Vennemeer

Het Vennemeer is "de parel" van de Kagerplassen.

Je kunt het vanaf de Kagerplassen zonder brug of ander obstakel passeren, na 500 meter bij de Kaagsociëteit opvaren. Het watertje dat u dan invaart heet ‘De Zijpe’ en is te herkennen aan de woonboten aan weerszijden.

Aan het Vennemeer is sedert vele tientallen jaren een jachthaven met clubhuis/brasserie gelegen. WSV Vennemeer is namelijk een volledige watersportvereniging.  W.S.V. Vennemeer is sinds 1921 actief en had op het moment van oprichting haar stek bij de Leede (Warmond) en heette toen W.S.V. De Leede.  In de jaren 20 was er ruimte voor enkele tientallen zeilboten en een enkele motorboot.

De Vereniging is van de Leede in de jaren 30 verhuisd naar het Vennemeer met een eigen jachthaven en fraai clubgebouw voorzien van alle gewenste accommodatie waar ca. 145 boten kunnen liggen. Zie voor meer info het onderdeel accommodatie.

Op deze website kunt u vrijwel alle informatie vinden waar u als watersporter naar op zoek bent. Surf naar de verschillende submenu's om per onderwerp meer te weten te komen. U kunt ook onze zoekmachine gebruiken om snel te zoeken binnen deze site naar trefwoorden.

Wanneer u vragen heeft stuur ze dan per e-mail aan ons toe of bezoek onze haven en clubgebouw en ervaar zelf wat "Het Vennemeer" u en of uw gezin allemaal te bieden heeft. Wij staan u graag te woord.

KVK nummer :40445135