Logo  Vennemeer 95 jaar donker 906x1024
Vennemeer kaart
Zwaar bewolkt en 4° C met windkracht 5

Watersportvereniging Vennemeer

Gelegen aan de parel van de kagerplassen

 

Nieuwe Leden Welkom! Ge├»nteresseerd? kijk op de website onder "Lid worden?" De StuKken voor de vergadering zijn geplaatst in het leden gedeelte. Tevens zijn ze ook via deze link te benaderen Tot volgende week!   [lees meer]

Zoeken

stukken ter vergadering

17 november 2018  -  Algemeen
De StuKken voor de vergadering zijn geplaatst in het leden gedeelte. Tevens zijn ze ook via deze link te benaderen Tot volgende week!  

Venneflits nr. 2

29 oktober 2018  -  Algemeen
Luuk Raaman heeft alweer de tweede editie van de Venneflts gepubliceerd. in de bijlage vind je je kopie. Tevens is de Venneflits ook te downloaden in het ledengedeelte onder documenten, Tevens staat er in de Venneflits een stukje vermeld over de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), de betreffende documenten zijn eveneens te downloaden in het leden gedeelte, onder documenten

Aanleg van golfbreker van start

10 september 2018  -  Algemeen
Zoals al een paar keer aangekondigd in de ledenvergaderingen, gaat de de aanleg van de golfbreker pal tegen de buitensteiger van start. Dinsdag 11 September zijn de werkzaamheden aangevangen. Je kunt via deze link de werkzaamheden volgen.

Lange Brug bij Vennemeer

10 september 2018  -  Algemeen
De Lange Brug is weer beperkt open voor personenautos.. De dosering over de zeer versmalde brug wordt geregeld  door middel van verkeerslichten.

BTW verklaring zin of onzin?

29 juli 2018  -  Algemeen
Van de hand van Henk Boting is een interessant artikel verschenen, die hij ook naar de verschillende bladen en instanties heeft gestuurd, naar aanleiding van zijn ervaringen met bovengenoemd onderwerp. Klik hier op het te openen. Wilt je je ervaring delen of heb je nog suggesties, laat die dan achter op het forum!