Logo  Vennemeer 95 jaar donker 906x1024
Vennemeer kaart
Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 0° C met windkracht 4

Watersportvereniging Vennemeer

Gelegen aan de parel van de kagerplassen

 

Nieuwe Leden Welkom! Geïnteresseerd? kijk op de website onder "Lid worden?" Een nieuwe ijstijd lijkt te zijn aangebroken getuige de foto's van Luuk Raaman die een impressie geven van de schaats wedstrijden georganieseerd do... [lees meer]

Zoeken

Nieuwe ijstijd op het Vennemeer?

05 maart 2018  -  Algemeen
Een nieuwe ijstijd lijkt te zijn aangebroken getuige de foto's van Luuk Raaman die een impressie geven van de schaats wedstrijden georganieseerd door de ijsclub Oud Ade. Wij danken Luuk voor deze foto impressie!. Kijk snel op de pagina met de foto albums.    

Geen contactmiddagen!!

31 januari 2018  -  Algemeen
Geen Contactmiddagen deze winter. Zoals tijdens de najaarsvergadering is medegedeeld zullen er door de te geringe belangstelling geen contactmiddagen meer zijn.  

Vennemeer Lied

05 oktober 2017  -  Algemeen
Het Vennemeerlied in vanaf nu ook op te roepen en eventueel te downloaden via deze link!

Nieuwe Leden Welkom!

14 september 2017  -  Algemeen
Wij kunnen weer nieuwe leden aannemen dus wilt u lid worden van onze vereniging en eventueel een ligplaats in onze mooi gelegen haven die zonder bruggen en sluizen direct vanaf de kagerplassen bereikbaar is klik dan hier voor meer informatie.

Varen doe je samen

17 juli 2017  -  Algemeen
Interessant is de nieuwsbrief van VAREN DOE JE SAMEN, die zeker het lezen waard is klik daarom op de hierbij behoerende link nieuwsbrief varen doe je samen