Logo  Vennemeer 95 jaar donker 906x1024
Vennemeer kaart
Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 17° C met windkracht 2

Laatste mededelingen

Nieuwe Leden Welkom! Geïnteresseerd? kijk op de website onder "Lid worden?" Er is door het bestuur een mededeling omtrent het Coronavirus opgsteld. Deze is geplaatst op een speciale pagina waarbij meerdere relevante medede... [lees meer]

Watersportvereniging Vennemeer

Gelegen aan de parel van de kagerplassen

 

Lid worden

Aanmelden

Wanneer u lid wilt worden kunt u hier klikken om ons "Aanvraagformulier lidmaatschap WSV Vennemeer" te downloaden. Daarna graag per post opsturen naar het postbusadres,  Of downloaden, invullen en ondertekenen, scannen en mailen naar onze secretaris

N.B. Voor alle zekerheid wijzen wij u er op dat het een aanvraag tot lidmaatschap betreft. Uw aanvraag wordt door onze secretaris in behandeling genomen en zij neemt dan contact met u op. Dan verneemt u of uw aanmelding is geaccepteerd en of er, indien gewenst, al dan niet een ligplaats beschikbaar is.

 

Mededelingen bestuur

Om mensen die alleen maar een goedkope ligplaats zoeken af te schrikken is er een "entreegeld" ingesteld. Een toelatingsdrempel die voor leden die willen blijven nooit een probleem kan zijn omdat e.e.a. binnen een jaar wordt terugverdiend.

En u wordt lid van een (watersport-) vereniging. Daar hoort deelname aan verenigingsactiviteiten zoals evenementen, maar ook onze vergaderingen.

Overigens kan men ook lid worden zonder een ligplaats te nemen.

Foto 1