vennemeer-100-jaar-aangepast-rood
Vennemeer kaart
Zwaar bewolkt en 12° C met windkracht 4

Laatste mededelingen

Ed Elkhuizen van de Waterjuffer is onze nieuwe voorzitter! Nieuwe Leden Welkom! Ge├»nteresseerd? kijk op de website onder "Lid worden?"       Betreft: VOORJAARSVERGADERING VAN W.S.V. VENNEMEER     Je hebt van OnlineALV een bericht gekr... [lees meer]

Watersportvereniging Vennemeer

Gelegen aan de parel van de kagerplassen

Corona nieuws

CORONA PROBLEMATIEK

Beste Vennemeerleden,

In deze tijd van het jaar is op het Vennemeer de focus gericht op de opening/begin van het vaarseizoen.

Zaken die te maken hebben met het te water laten van schepen die gedurende de winter op de wal zijn gestald worden in orde gemaakt en schepen worden naar de haven gevaren. Voor de opening van het vaarseizoen worden de laatste voorbereidingen getroffen.

Het verschilt natuurlijk per vereniging maar gezien de vergrijzing van de watersport zal er ook op onze vereniging een behoorlijk aantal leden zijn die qua leeftijd behoren tot de risicogroep ten aanzien van het Corona virus. Daar moet je als bestuur dus extra voorzichtig mee zijn.

Als bestuur volgen wij de richtlijnen van Rijksoverheid, RIVM en VNM. Dat betekent dat sportclubs dienen te sluiten. De einddatum van de huidige maatregelen is voorlopig 6 april 2020, wat inhoudt dat ons clubhuis tot die datum gesloten zal zijn.

Individueel kunt u uw schip wel naar de haven varen en eigenhandig in de box leggen. Onze havenmeester is wel telefonisch (06 12319072) bereikbaar om u van advies te dienen.

Recreatief varen is (nog) toegestaan echter rondhangen in de haven of te direct contact met anderen is normaal gesproken gezellig, maar nu ongepast.

Voor het verloop van deze nare en onzekere situatie verwijzen wij u naar de richtlijnen van Rijksoverheid en RIVM. Wij zullen ons volledig aan hun adviezen conformeren.

Ook onze ledenvergadering op 26 april a.s. is op dit moment nog onzeker. Mocht deze niet door kunnen gaan dan stellen wij u hiervan apart op de hoogte.

Houd 1,5 meter afstand, probeer gezond te blijven en denk aan elkaar!

Hartelijke groet.

Bestuur WSV Vennemeer

 covid19

 

Zie ook andere  relevante publicatiesNaam: Kaag en Brasem  Download
Type: jpg
Grootte: 290 kB
 


Naam: Mededeling bestuur 2  Download
Type: pdf
Grootte: 100 kB
 


Naam: COVID19  Download
Type: pdf
Grootte: 67 kB
 


Naam: COVID19 en het VNM002  Download
Type: pdf
Grootte: 171 kB
 

KVK nummer :40445135