vennemeer-100-jaar-aangepast-rood
Vennemeer kaart
Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 11° C met windkracht 4

Laatste mededelingen

Ed Elkhuizen van de Waterjuffer is onze nieuwe voorzitter! Nieuwe Leden Welkom! Ge├»nteresseerd? kijk op de website onder "Lid worden?"       Betreft: VOORJAARSVERGADERING VAN W.S.V. VENNEMEER     Je hebt van OnlineALV een bericht gekr... [lees meer]

Watersportvereniging Vennemeer

Gelegen aan de parel van de kagerplassen

Accommodatie

Uiteraard beschikken wij over een gezellige bar.  De bar is gemaakt van de romp van een BM waar voldoende plaats is voor een goede vaardiscussie onder het genot van een drankje. Het clubhuis annex brasserie is een gezellig punt om na te praten over de belevenissen van de dag. Uiteraard is de faciliteit voorzien van douches, toiletten e.d. om een overnachting met de boot naar luxe wensen te doorstaan.

Clubhuis/brasserie en haven bieden het verenigingsleven alle ruimte. De haven biedt plaats aan zeil- en motorschepen vanaf een paar meter lang tot maximaal ca. 15 meter lang met een diepgang tot ca. 2 meter. Verder zijn er vlonders en steigers voor handzame zeilbootjes, rubberboten en zeilplanken.

Het clubhuis heeft een terras, een bar en een brasserie. Tevens is er een werkplaats, bergruimten en een woonruimte voor de beheerder. Er zijn twee parkeerterreinen voor totaal ca. 70 auto's.   

De vaste havenmeester is vrijwel het gehele jaar beschikbaar en woont samen met zijn vrouw op het havencomplex. Naast zijn primaire taken, kan hij klusjes doen op verzoek ook onderhoud aan uw boot.

Het clubhuis is door de vereniging verpacht aan Hans en Mirjam Snijers, die met een kok en barpersoneel, het clubhuis en haar leden voorziet van alle inwendige behoeften. Als zodanig bestieren zij Brasserie Vennemeer. Vanzelfsprekend is de brasserie ook toegankelijk voor passanten en andere voorbijgangers. De kaart van de brasserie is zonder meer aantrekkelijk. Zowel voor koffie, lunch als diner is een ieder van harte welkom.

Op de steigers zijn de gebruikelijke aansluitpunten voor 220V, watertappunten, verlichting en stevige meerpalen.

KVK nummer :40445135